Halit Ergenç: "Dokunsanız ağlayacak durumdayım"

Halit Ergenç, geçtiğimiz gün Levent'te bağlı bulunduğu menajerlik ofisinden çıkarken objektiflere yansıdı.

Takvim Gazetesi'nden Aydın Hamza'nın haberine göre "Ekranlara dönecek misiniz?" sorusu üzerine, "Belli başlı işleri görüştük ama şuan net bir proje yok." diyen Halit Ergenç, hamile olan eşi Bergüzar Korel'in sorulması üzerine ise, "Sağlık açısından bir sıkıntımız yok çok şükür, hamilelik güzel bir şekilde ilerliyor. Ama yaşanan yangınlardan dolayı dokunsan ağlayacak durumdayız. Bizim tatilde ve gezerken çocuklarımızın halk tarafından görüntülenip magazin sitelerine ve sosyal medyada paylaşılması bizi çok rahatsız ediyor. Bu işi biz yapıyoruz çocuklarımız değil" ifadelerini kullandı.

Ergenç, yangınlar için de yüreğinin parçalandığını, çok ama çok üzüldüğünü söyleyerek "Dokunsanız ağlayacak durumdayım" ifadelerini kullandı.

Hailey Bieber hastalığını açıkladı Demet Şener'den kavga çıkaracak açıklama: "'Öyle bir şey yok' demişti..." Defne Samyeli ve Derin Talu gülme krizine girdi Pelin Karahan'ın bu terliklere verdiği parayı duyanlar şaşırdı Özcan Deniz geceyi çadırda geçirdi Aslı Enver: "Canım kızım, tıpkı ben"