Hande Demir, 'NEDİR İŞİN ASLI'na konuştu: O gece neler yaşandı?

Sosyetik güzel Hande Demir hakkında 'geçtiğimiz gece bir mekan çıkışı 3 kadın tarafından darp edildiği'ne dair haberler çıkmıştı.

Sessizliğini koruyan Hande Demir, ilk kez Tivi 6 Ekranlarında yayınlanan “Nedir İşin Aslı”programının yorumcusu Emrah Öztürk’e o gece yaşananlar hakkındaki tüm gerçekleri anlattı.



“Haber tamamen yanlış. Ben 10 kişilik arkadaş grubumla mekandan çıkarken mekana yeni giriş yapan bir grupla bizim grup arasında sözlü bir tartışma yaşandı. Hepsi o kadar... Yok hastanelik olmuşum 
yok darp raporu alınmış... Hatta biz o mekan çıkışı başka bir mekana geçtik ben şiddete zaten karşıyım ama bana karşı şiddet uygulamayı düşünecek bir kişi daha doğmamıştır ve bu haber hakkında hukuki süreç başlatıldı” diyerek o gecenin perde arkasına açıklık getirdi.

Eşinden boşanan Cemal Hünal'dan sürpriz atak Serenay Sarıkaya sonunda patladı: "Kendinize gelin!" Acun Ilıcalı'nın eşi bebek mi bekliyor? Sergen Yalçın'dan Sezer Çakır açıklaması: "Örfe adete ters!" Yeliz Yeşilmen: "Babam beni kemerle dövdü" Altınbaşak çiftinin evliliği 5 dakikada bitti