Hande Erçel ve Burak Deniz birlikte oynayacak

Geçtiğimiz haftalarda final yaparak ekrana veda eden 'Güneşin Kızları' dizisiyle yıldızı parlayan Hande Erçel, 'Aşk Laftan Anlamaz' dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Milliyet'te yer alan habere göre son dönemin başarılı ve güzel oyuncularından Hande Erçel, yeni bir yaz dizisinin kadrosuna katıldı. Hande Erçel, Haziran ayında izleyiciyle buluşması hedeflenen ve Bi Yapım imzası taşıyan 'Aşk Laftan Anlamaz' dizisinde rol alacak.

'Geccenin Kraliçesi' ve 'Tatlı Küçük Yalancılar'la tanıdığımız Burak Deniz'in, 'Aşk Laftan Anlamaz'ın erkek başrol oyuncusu olması bekleniyor.

Instagram'dan dizinin casting direktörü ve yapımcısı Burak Sağyaşar'ı takip etmeye başlayan Burak Deniz'in, yakın zamanda bir diziyle döneceğini belirtmesi de iddiaları güçlendiriyor.
Metin Arolat, 52 yaşında hayatını kaybetti Oyuncu Emrah Altıntoprak hakkında son dakika gelişmesi Cezaevinden çıkan Bahar Candan: "Özüme döndüm" Narin Güran cinayetinde sır perdesi aralandı! İtirafçı: "Katil, amca Salim" Melisa Aslı Pamuk ile Yusuf Yazıcı’nın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu Melih Gökçek'in malvarlığına haciz konuldu