Harbiye konserine çıkamayan Hayko Cepkin sevenlerini korkuttu

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda dün akşam konser verecek olan şarkıcı Hayko Cepkin, konserini iptal etti. Cepkin şiddetli alerjik bir rahatsızlık geçirdiğini ifade etti.

Şarkıcı Hayko Cepkin, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada alerji problemi yaşadığını belirtti.

Konser öncesinde takipçilerini bilgilendiren Cepkin, şu şekilde ifade etti:

"Sevgili dostlar, bu akşam malumunuz Harbiye'de konserimiz var. Lakin sabah berbat bir alerji ile uyandım. İğneler de oldum, serumlar da taktım ama sanırım kotaramayacağım.

Birkaç saat daha ilaç etkileri için bekleyeceğim ama başaramazsam mümkün mertebe öncesinden bilgilendirmek istiyorum ki kimse boşuna yollara dökülmesin. Çok canım sıkıldı."

"ELİM AYAĞIM BİRBİRİNE GİRDİ"

Yeni paylaşımında konserinin ertelendiğini belirten Cepkin, şu ifadeleri kullandı:

"Tüm iyi niyetli mesajlarınız için teşekkürler. Böylesi yüzlerce güzel yaklaşımlar için ayrıca teşekkürler. Hayatımda ikinci kez böylesi virutik bir şeye denk geldim. Gece turp gibi yatıp sabah angut gibi uyanmak büyük saçmalık. Yollardan gelip mağdur olan herkes için ayrıca üzgünüm, sonuçta benim konserim demek, benim sorumluluğum demektir.

Hastalık sebebi ile erteleme yapmaya hiç alışık olmadığım için elim ayağım birbirine girdi. Desteğini esirgemeyen An Epic Symphony ailesine de çok teşekkürler. Yeni tarihimizi 1 Eylül olarak belirledik. Acısını artık o gün çıkarırız."

"İYİYİM"

Sabah saatlerinde yeni bir paylaşım daha yapan Cepkin, iyi uyandığını ifade ederek Foça'da vereceği konsere çıkacağını duyurdu.


Petek Dinçöz'den Kıbrıs atağı Dilan Polat ve Sıla Doğu adli kontrol talebi ile hakimliğe sevk edildi Nevra Serezli: "Evlilikte hesaplar ortak olmalı" Bugün herkes İlhan İrem'in 25 yıl önce yazdığı mektubu konuştu Wanda Nara'nın yaptığı paylaşım sosyal medyayı salladı! Yeliz Şar hastanelik oldu