Hava sıcaklıkları düşüyor: Meteoroloji’den sağanak beklentisi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün hava tahmin raporuna göre, batı bölgelerde hava sıcaklıklarının 1 ila 3 derece arası düşmesi, Marmara’nın kuzey ve batısı ile İzmir’in kuzey kesimleri ve Düzce çevrelerinde de sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Tele1'de yer alan Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzey ve batısı ile İzmir’in kuzey kesimleri ve Düzce çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; Kırklareli çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklığının ise batı bölgelerde 1-3 derece azalacağı, diğer yerlerde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI 

Meteoroloji’den yapılan ‘kuvvetli yağış’ uyarısında ise şöyle denildi:

Yapılan son değerlendirmelere göre; Kırklareli çevrelerinde görülecek gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli olması beklendiğinden, olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Merve İldeniz son görüntüsüyle şaşırttı Elizabeth Olsen'dan 'gizli evlilik' itirafı Kuralları yok sayan Cemal Hünal şoke etti Eşiyle tartışan doktor, damatlığını giyip 6. kattan atladı Geçimini çöp toplayarak sağlayan 80 yaşındaki kadının içler acısı ölümü 'Gelin' dizisi ikinci sezonunda da ilgiyle izleniyor