"Hudutsuz Sevda" ekran için geri sayımda

Deniz Can Aktaş ile Miray Daner "Hudutsuz Sevda" dizisinde başrolü paylaşacak.

“Hudutsuz Sevda” dizisi “Eşkıya” ekibinin dört gözle beklenen yeni projesi olarak dikkatleri üzerine çekiyor.


Fatih Aksoy ile Bahadır Özdener’in ortak çektiği dizi çok güçlü ve sarsıcı bir intikam hikâyesini ekrana taşıyor.

Dizide Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Emre Bulut ve Mesut Akusta gibi deneyimli isimler rol alacak.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Deniz Can Aktaş, Miray Daner‘i buluşturan dizinin hangi gün yayınlanacağı merak konusuydu.


Bahadır Özdener‘in kaleme aldığı, Murat Öztürk‘ün ise yönettiği dizinin yeni bir değişiklik olmazsa "Eşkıya"nın yayın günü olan salı akşamları seyirciyle buluşacağı kulislerde konuşuluyor.

Saç ektiren Kerem Bürsin son görüntüsüyle şoke etti Genç ismin ani ölümü şoke etti Sibel Taşçıoğlu 'Kızılcık Şerbeti'nden neden apar topar ayrıldı? Sibel Taşçıoğlu ve Evrim Alasya arasında neler yaşandı? Avlu dizisi 6 yıl sonra yeniden çekilecek Tolga Sarıtaş günler sonra sessizliğini bozdu