Hülya Avşar'dan 'ihanet' sorusuna şaşırtan yanıt

Hülya Avşar yıllar önce 'Yabancı' filminin çekiminde yaşadığı korku dolu anları anlattı. Avşar, hayatını Kadir İnanır'ın kurtardığını söyledi.

Hülya Avşar, eşi Kaya Çilingiroğlu'nun Feraye Tanyolaç ile ilişkisi ortaya çıkınca 2005 yılında boşanmıştı. 




"İŞTE O BANA İHANET GİBİ GELDİ"

'Empati' programına konuk olan Avşar, "İhanet bağışlanamaz mı?" sorusuna şöyle cevap verdi:

"Eşim, Zehra'nın babası, gezmeyi, çapkınlığı seviyordu. Bilerek kabul etmiştim asla yargılamıyorum. Ne zaman ki uzun zamandır birlikte olduğunu duydum, işte o bana ihanet gibi geldi. Ve o onu affedemedim."



"KADİR FÜNYEYİ KALBİMDEN ÇIKARTMASAYDI GİTMİŞTİM"



Hülya Avşar yıllar önce 'Yabancı' filmin çekiminde vurulma sahnesini de anlatırken, Kadir İnanır'ın hayatını kurtardığını söyledi:

"Fünyeyi yerleştiren kişilere 'Çok fazla patlamasın, bir tane kalbime koyun, oradan yiyeyim öleyim kurşunu' dedim. Onlar da beni dinledi, Kadir geldi, 'Ucu görünüyor fünyenin, olmaz, çıkarın onu çabuk kalbinden' dedi. Kadir fünyeyi benim kalbimden çıkartmasaydı, ben gitmiştim.

Meğer o fünye tahrip fünyesiymiş set çalışanı alkol alıyor, sabaha karşı aklına geliyor ve nereden bulduysa bir fünye buluyor."

Rusya'da hayranlarıyla buluşan Burak Özçivit şoke etti Deniz Akkaya'dan babasına kırgın veda Eski Türkiye Güzeli, İngiliz sevgilisiyle Roma'da evlendi Duygu Nebioğlu'nun hukuk mücadelesi sürüyor 'Kızılcık Şerbeti'nde iki oyuncu hakkında flaş gelişme Anjelik Calvin'den Ahu Tuğba'nın cenaze programına ilişkin açıklama