İbrahim Çelikkol nikah masasına mı oturdu?

Venedik Film Festivali’ndeki ‘Kineo Ödülleri’nde ‘Uluslararası En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünü alan İbrahim Çelikkol teşekkür paylaşımında iki yıllık sevgilisi Natali Yarcan’dan “Eşim” diye bahsetmişti.

Sevgilisinin parmağındaki tektaş da dikkatleri çekti. Çiftin kendi arasında sade bir nikah töreniyle evlendiği iddiası ortaya atıldı.

Henüz evlenmemişler ama İbrahim Çelikkol Natali Yarcan’a üç dört kez evlilik teklif edip her defasında “Evet” cevabını almış. Bu yüzük de teklif sırasında takılmış. Tarih çok uzak değil, yakın. Bu arada çift Venedik’in ardından dört günlüğüne Milano’ya geçip baş başa romantik bir tatil yaptı. Nikah tarihine ve yerine Natali Yarcan’ın karar vereceği konuşuluyor.


O partide ilk görüşte aşk

Uzun yıllar kimya sektöründe çalıştıktan sonra yemek programları yapan ve bu konuda ödüllü kitaplar yazan Natali Yarcan’ın ilk evliliğinden iki çocuğu var. İbrahim Çelikkol’la da ortak bir arkadaşlarının doğum günü partisinde tanıştılar.

O günlerde beş yıllık evliliğini bitiren İbrahim Çelikkol, Natali Yarcan’a görür görmez aşık oldu, kısa sürede sevgili oldular.

Nişantaşı’nda oturdukları evi paylaşmaya başladılar. Bir oğlu olan Çelikkol ikinci kez baba olmak istiyormuş.

Müge DAĞISTANLI / 10 Haber

Tatlıtuğ ailesi yaza dostlarıyla Marathi Adası'nda veda etti Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin bebeklerinin ismi belli oldu mu? İki ünlü oyuncu "Yalı Çapkını"ndan ayrıldı mı? Şaşırtan iddia Arka Sokaklar dizisine sürpriz transfer Pınar Altuğ ile Beren Gökyıldız “Köstebekgiller”de anne kızı oynuyor Dilan Polat eşi Engin Polat'la fotoğrafını paylaştı