İlker Kaleli’nin "La Passion Turca" dizisi 21 ülkede Top 10’da yer aldı

Yakışıklı oyuncu İlker Kaleli, Netflix globalde "Serpent" ve "La Passion Turca" ile yer alan tek Türk oyuncu olarak adından söz ettiriyor.

İlker Kaleli ile Maggie Civantos‘un başrollerini paylaştığı “La Passion Turca” (Türk Tutkusu) dizisi 7 milyon 400 bin saat izlenme ve 1 milyon 400 bin görüntülenme ile “Dili İngilizce Olmayan Diziler Listesi”ne 8’inci sıradan giriş yaptı.



Birsen Altuntaş'ın haberine göre İngilizce olarak oynadığı “The Serpent” dizisiyle BBC ve Netflix İngiltere’de dikkatleri üzerine çeken İlker Kaleli, son olarak İspanya’da ana akım kanalı Antera 3’de fırtına gibi esti. “La Passion Turca” globalde de Netflix ve İspanya üzerinden yayın yapan tüm dijital platformlarda büyük beğeni topladı.






Başarılı oyuncu 50’şer dakikalık 6 bölümden oluşan dizisiyle ilgili İspanya’da röportajlar yapmaya hazırlanıyor.

Cindy Crawford'un kızı, 31 yıl sonra aynı elbiseyi giydi Tatlıtuğ ailesi yaza dostlarıyla Marathi Adası'nda veda etti İki ünlü oyuncu "Yalı Çapkını"ndan ayrıldı mı? Şaşırtan iddia Arka Sokaklar dizisine sürpriz transfer Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin bebeklerinin ismi belli oldu mu? Pınar Altuğ ile Beren Gökyıldız “Köstebekgiller”de anne kızı oynuyor