İmamoğlu'nun basın danışmanı Murat Ongun: "Gözaltına alınıyorum"

İBB Başkanı İmamoğlu'nun basın danışmanı Murat Ongun, "Gözaltına alınıyorum. Bizi susturarak Ekrem İmamoğlu'nu savunmamızı, desteklememizi engelleyeceklerini sanıyorlar" dedi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan İBB Başkanı İmamoğlu'nun basın danışmanı ve İBB Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun, "Gözaltına alınıyorum. Bizi susturarak Ekrem İmamoğlu'nu savunmamızı, desteklememizi engelleyeceklerini sanıyorlar. Tüm sosyal medya mecralarında hesapları olan vatandaşlarımıza sesleniyorum: Bu saatten sonra Ekrem İmamoğlu Türk milletine emanettir. Koruyun, kollayın, destekleyin! Milleti yenemezler. Her şey çok güzel olacak" dedi.

'İMAMOĞLU'NUN KONUTUNA 20 ARAÇ DOLUSU KOLLUK KUVVETİ GELMİŞ'

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın ise sosyal medya hesabından, "An itibariyle Ekrem İmamoğlu’nun konutuna 20 araç dolusu kolluk kuvveti gelmiş durumda" şeklinde açıklama paylaştı.


DHA

Emilie Dequenne kansere yenildi 56 yaşındaki Bekir Aksoy üçüncü kez baba oluyor Asil Nadir’in genç eşi Nur Nadir'in takıları gündem oldu! Özcan Deniz'e şok bir suçlama daha! Tanyeli'ye acı veda Ceyda Ateş, Trump'ın malikanesinden yaptığı paylaşımla şaşırttı