İrem Kutluay cephesinden müjdeli haber geldi

Eski manken Demet Şener'in eski basketbolcu İbrahim Kutluay ile evliliğinden dünyaya gelen kızı İrem Kutluay üniversiteli oldu.

Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın 18 yaşındaki kızı İrem Kutluay üniversiteyi yurt dışında okuyacak.



Önceki gün İngiltere'deki University Of Exeter'a kayıt yaptıran kızıyla okul önünde poz veren Şener, Instagram hesabından duygularını paylaştı. 

"NE KADAR ŞÜKRETSEM AZ"

Şener, "Kızımın yeni yolculuğunun heyecanına ortak olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Londra'ya geldik beraber. Çok ama çok heyecanlıyım. Ne kadar şükretsem azdır. İrem'imin gözünden mutlu anne Demet" ifadelerini kullandı.

Demet Şener, sözlerine şöyle devam etti:

"Harika bir 24 saat geçirdik İrem'imle Londra'da. Hem onun hem de benim için yeni hayatımızın başlangıcı. Ben hep onların yanındayım.

Şimdiden Ömer ve İrem'le üçümüzün bir araya geleceği günlerin planını yaptık bile. Allah yollarını açık etsin, hep iyi olsunlar. Bir anne başka ne ister ki? Kocaman sevgiler bizden."


Demet Şener'in  basketbolcu oğlu Ömer, Real Madrid forması giyiyor.

Bade İşçil: "Oğlumu geri istiyorum" 'Kavak Yelleri'nin iki oyuncusu yıllar sonra buluştu Pınar Deniz - Kaan Yıldırım nikahından yeni kareler Selahattin Paşalı'nın sevimli kızı sosyal medyada gündem oldu Kabin memuruna saldıran Dilan Çıtak'tan açıklama Güzel Aşklar Diyarı, 23 Eylül’de Kanal D’de başlıyor