Işın Karaca'nın eski eşi Sedat Doğan vukuatlara doymuyor

Işın Karaca'nın eski eşi Sedat Doğan hakkında, 'Bu kadarı ancak filmlerde olur' dedirten olay hırsızlık iddiası ve detayları şoke etti.

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemesem Olmaz" programının haberine göre şarkıcı Işın Karaca'nın 2011 yılında evlendiği Sedat Doğan, ünlülerin klip yönetmeni ve fotoğrafçısı olarak tanınıyordu.

Aynı yıl kızları Mia'yı kucaklarına alan çift, 2013 yılında olaylı bir şekilde ayrıldı.

Karaca ve Doğan arasında velayet savaşı yıllarca sürdü. Sedat Doğan'ın Brezilya'ya gitmesi ve orada karıştığı hırsızlık olayının ardından cezaevine girmesiyle bu savaş son buldu.

Işın Karaca'nın kızı emsal temsil edilecek bir kararla annesinin soyadını aldı.

Brezilya'da hapisten çıkan Doğan; 2021 yılında Türkiye'ye döndü. Yine rahat durmayan Sedat Doğan kamera ve bilgisayar hırsızlığı yaptığı gerekçesiyle 9 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Hapiste parasız kalan Doğan, cezaevi jargonuyla meydancılık yaptı. Aynı koğuşta kaldığı bir işadamının günlük işlerini yaptı. Cezaevi süresince namaz kılıp zikirler çeken Sedat Doğan herkesin güvenini kazandı.

Cezaevinden çıkacağı günlerde işlerini yaptığı iş adamından yardım istedi. O iş insanı da Cihangir'de bulunan arkadaşı Cemil Şahin'i arayarak Sedat Doğan'a yardım etmesini istedi.



Kalacak yeri olmadığı için cezaevinden çıkan Doğan'ı ofisinde ağırlayan Cemil Şahin, başına gelenleri şöyle anlattı:

"Beni iş adamı olan eski bir arkadaşım aradı. Cezaevinde tanışmışlar. Orada namaz kılıyormuş. Onları da bu şekilde aldattı sanırım. Arkadaşımın işlerini yapıyormuş. Ricasını kıramadım ofisimde ağırladım. Sabah döndüğümde, ofisin içinde yapılmadık hiçbir şey kalmamış. Kıymetli olan neler varsa alınmış. Televizyon, bilgisayar, bağlama, tespihler... Değerli olan ne varsa gitmiş... Küçük boyda bir pet şişelerin üstünü birşeylerle kapatmışlar... Masayı yakmışlar... Güvenlik kamerası kayıtlarına baktık. Gece 1'den sabah 6'ya değin girip girip çıkmışlar... Yasaklı madde içmişler. Allah korusun orada emniyetlik birşey olsa ben mesul olacaktım. Görüntülü aradım arkadaşımı, gözlerine inanamadı..."

Hira hastanelik olunca Demet Akalın apar topar İstanbul'a döndü! Vural Çelik hayatını kaybetti Seda Bakan'a yakın arkadaşı Hadise'nin sürpriz aşkı soruldu Yasemin Özilhan'ın son görüntüsü şaşırttı Pink Floyd'un solistinden Erdoğan’a Gazze teşekkürü “Antrenör” dizisinin çekimleri başladı