İstanbul-Bahçelievler D-100 Karayolu'nda otomobil alev alev yandı

Bahçelievler D-100 Karayolu'nda seyir halindeki otomobilde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler tüm otomobili sardı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını müdahale ederek söndürdü.

Yangın, saat 23.00 sıralarında D-100 Karayolu'nda seyir halindeki otomobilde çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Edirne istikametine ilerleyen otomobilden alevlerin yükseldiğini gören ve ismi öğrenilemeyen sürücü ile yanındaki kişi, Şirinevler ayrımına gelmeden hemen aracını kenara çekerek aşağı indi. Sürücü, durumu itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi.

Bu sırada alevler tüm otomobili sardı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan araca müdahale ederken, polis ekipleri de yolda önlem aldı.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yanan otomobil söndürüldü.

Yangın sonrası herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken, otomobil yanarak kullanılamaz hale geldi. Yanan otomobil çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı.

ALEVLER KAMERADA

Otomobilden yükselen alevler vatandaşların çektiği cep telefonu görüntülerine yansıdı.

Görüntülerde, otomobilin alev alev yandığı görülüyor.

Görüntülerin devamında ise yardım için duran çok sayıda vatandaşın olduğu anlar yer alıyor. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

DHA

Yeni sezonda hangi oyuncu ne kadar kazanacak, rekor kimde? Sosyetik düğün, cemiyet hayatını buluşturdu Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir arasında neler oluyor? Beren Saat'in şimdiden konuşulan çıplak sahnesi Metin Arolat'ın son anlarını mekanda bulunan seyirci anlattı Şarkıcı Atiye 3. kez anne oluyor