İstanbul'a yakışmayan çöp dağları

CHP yönetimindeki Avcılar, Esenyurt, Büyükçekmece ve Küçükçekmece ilçelerinde günlerdir toplanmayan çöpler, kar eriyince gün yüzüne çıktı. Kötü kokuya dayanamayan vatandaşlar isyan etti.

Sabah Gazetesi'nden Huzeyfe Atıcı'nın haberine göre İstanbul'da kar esaretinin üzerinden dört gün geçti.

Ana arterlerin, caddelerin ve ara sokakların büyük bir kısmı ulaşıma açılırken, Avcılar, Esenyurt, Büyükçekmece ve Küçükçekmece ilçelerinde toplanmayan çöpler ise vatandaşları canından bezdirdi.

Günlerdir biriken çöpler konteynerlerden yollara taştı.

İstanbullular, çöp dağlarının oluşturduğu kötü koku ve görüntü kirliliği nedeniyle CHP'li belediyelere sosyal medyadan sert tepki gösterdi. 

'BU MU SİZİN HİZMET ANLAYIŞINIZ?'

Büyükçekmece'de bir vatandaş ise belediyeye, "Sokaktaki kar hala diz boyu, çöpler desen günlerdir toplanmıyor, yol desen köstebek yuvası gibi. Büyükçekmece Belediyesi amacınız nedir? Bu mu sizin hizmet anlayışınız?" cümleleri ile isyan etti.


Vatandaşlar Avcılar, Esenyurt, Büyükçekmece ve Küçükçekmece Belediyeleri'nin sosyal medya hesaplarına da yoğun şekilde tepkilerini dile getirirken, çöp sorununun en yakın zamanda çözülmesini istedi.

Kızılcık Şerbeti dizisinde 'Metehan' gelişmesi Hande Erçel, Hadise hakkında sessizliğini bozdu Ayla Çelik'ten Demet Akalın'a soğuk duş: "Türkan'ı Özcan Deniz söylemeliydi" Oğlu, Orhan Gencebay'ı nikahına davet etmedi Beren Saat'in yeni filmi "Gizli Dolap" sete çıktı Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu barıştı mı, hiç ayrılmadı mı?