İstanbul'da okullar yarın tatil edildi

İstanbul Valisi Davut Gül, olumsuz hava şartları sebebiyle yarın okulların tatil edildiğini duyurdu. Karla mücadele tedbirleri kapsamında motosiklet ve kuryelerin trafiğe çıkması ikinci bir duyuruya kadar yasaklandı.

İstanbul Valisi Davut Gül, karla mücadele çalışmaları kapsamında İstanbul'daki tüm okulların 21 Şubat günü de tatil edildiğini açıkladı.

Vali Gül, hava şartları sebebiyle gece saat 00.00'dan sonra motosiklet ve kuryelerin trafiğe çıkmasının ikinci bir duyuruya kadar yasaklandığını belirtti. 

Nicolas Cage'in skandallarla anılan oğlu evlendi Nilperi Şahinkaya'nın anne üzüntüsü Rapçi Çakal'ın yüzü tanınmaz hale geldi İş insanı Pınar Eczacıbaşı yaşamını yitirdi Emektar oyuncu, Z kuşağına ders veriyor 'Vagon Sahne’ tiyatroyu taşımak için yola çıktı