İşte Daniel Opare gerçeği!

Sezon öncesi bir menajer tarafından bonservis bedeli olmadan önerilen Opare'nin devre arasında Porto'dan satın alma opsiyonu ile kiralanması akıllarda soru işareti oluşturdu.

Sabah gazetesinden Fatih Doğan'ın haberine göre Daniel Opare'nin, sezon başında Belçika'nın Standart Leige takımıyla kontratı sona ermişti ve Beşiktaş'a sağ bek olarak bir menajer tarafından önerilmişti.

Ancak Ganalı oyuncuyu bonservissiz transfer etmek yerine 6 ay sonra Eneramo'yu da Beşiktaş'a getiren menajer Ertan Göksu aracılığı ile Porto'dan kiralandı.

YA BAŞARILI OLURSA!

bu durum kafalarda şu soru işareti bıraktı; "6 ayda ne değişti?" Opare'yi bonservissiz almak varken satın alma opsiyonu ile birlikte kiralandı.

Şimdi "Bu oyuncu ortaya başarılı bir performans koyarsa kim karlı olacak, kim zararlı olacak?" sorusu kafalara takıldı.
Mango’nun kurucusu İsak Andiç Ermay’ın ölümünde korkunç şüphe! Fenomen Efecan Kültür hayatını kaybetti Sit alanına özel iskele yaptıran sosyetik doktorun hapsi isteniyor Macit Koper acı haberle sarsıldı Ziynet Sali’den yeni şarkısına yeni nesil tanıtım Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'nun sevimli kızlarının okul telaşı