İtalya'da evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım yurda döndü

Bir buçuk yıldır aşk yaşayan Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım, İtalya'nın başkenti Roma'da düzenlenen bir törenle dünyaevine girdi. Düğün, romantik atmosferi ve yakın arkadaşlarının katılımıyla unutulmaz anlara sahne oldu..

1,5 aylık hamile olduğu iddia edilen Pınar Deniz'in gelinliğinin modelinden, düğünden gelen fotoğraflardaki birçok detay dikkat çekti.



Roma'da evlenen çift, yurda döndü...





Havalimanında görüntülenen çift, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

Muhabir online kamerasına yakalanan taze evli çiftten Pınar Deniz, Roma tercihleri hakkında "Çok seremoni sevmediğimiz için yurt dışında olsun, sevdiklerimiz yanımızda olsun istedik. Benim ailem vize probleminden dolayı gelemediler, çok hızlı bir kararla en müsait Roma olduğu için karar verdik ve yaptık." ifadelerini kullandı.



Gazetecilerin bebek sorusuna ise Kaan Yıldırım, "Biz çok mutluyuz. Hayallerimiz bir bir gerçek oluyor, çok keyifliyiz" diye konuştu.

Uzun süredir gözlerden uzak olan ünlü isim, kanserle mücadele ediyor Barış Arduç ve Gupse Özay çiftinden müjdeli haber Eski dost olan iki aktör, nasıl karşı karşıya geldi? Serenay Sarıkaya'dan Mert Demir'e olay sözler: "Ayıp, ayıp..." İtalya'da evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım yurda döndü Okuma provaları süren 'Platonik Aşk'ta büyük kriz çıktı