'İyi Bir Aile Değiliz' filmi ödüle doymuyor

Yakında dijital platformda seyirciyle buluşması planlanan "İyi Bir Aile Değiliz" son dönemin en iyi filmleri arasında gösteriliyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre “İyi Bir Aile Değiliz” filmi Kaan Yıldırım, Erkan Kolçak Köstendil, Şinasi Yurtsever, Sarp Apak ve Derya Karadaş’ı buluşturmuştu.




Özellikle Kaan Yıldırım ile Erkan Kolçak Köstendil’in etkili oyunculuğuyla büyük beğeni toğladığı film, Ankara Hacettepe Üniversitesi’nin düzenlediği Kristal Geyik Ödülleri’nde “En İyi Film Ödülü”nü kazandı.

Ödülü filmin yönetmeni Hali Biçici ve başrol oyuncusu Kaan Yıldırım beraber aldı.



“Kampüsünüzü de çok beğendik”


Kendi ailesinin hikayesinden yola çıkarak yazdığı filmin yönetmenliğini de yapan Haki Biçici, “Böyle köklü bir üniversiteden böyle bir ödül almak çok güzel.. Söyleyeceklerim bitti” dedi.




Filmin başrol oyuncusu Kaan Yıldırım da “İnsanın verdiği emeğin takdir edildiğini görmesi çok keyifli bir şey… Özellikle böyle köklü bir üniversiteden bu takdiri görmek bizi çok mutlu etti. Kampüsünüzü de çok beğendik. Burada olmaktan çok mutluyuz. Hepinize çok teşekkür ederiz” diye konuştu.



Gülmanların oğlunun St.Tropez’de başlayan aşkında sürpriz gelişme Şeyma Subaşı'ndan ‘Boşandık ama dostuz' mesajı Cem Yılmaz: "Kızlarla Bodrum'dan dönüyoruz" Mahsun Kırmızıgül aşka kapılarını kapattı Fatih Altaylı’dan Dilan Polat’ın paylaşımına tepki: "Baştan aşağıya rezillik" Yalı Çapkını’nın Ferit’i ile Diyar’ından ilk kare geldi