Janssen için Tottenham’a 2.5 milyon

Geçtiğimiz sezon 5 milyon Euro’ya kiralanan Janssen için Tottenham’a 2.5 milyon teklif edildi. Pazarlıklar sonuç verirse Janssen çubuklu formayı giymeye devam edecek.

Takvim'in haberine göre Brezilyalı golcü Fernandao'yu Al Wahda'ya satan Fenerbahçe'de forvet olarak sadece Soldado kaldı. Kanarya, UEFA ile süren finansal fair play anlaşması nedeniyle kiralama formülüyle seçenekler değerlendiriliyor. Sarı-Lacivertli yönetim, geçen sezon kadroda olan Vincent Janssen'i bir sezon daha kiralamak için çaba sarfediyor.

JANSSEN DE İSTİYOR

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon Vincent Janssen'i İngiliz kulübü Tottenham'a 5 milyon Euro gibi astronomik bir bedel ödeyerek kiralamıştı. Bu sezon böyle bir bedel ödenmesi söz konusu değil. Sportif direktör Damien Comolli'nin Tottenham ile pazarlık yaptığı ve 2.5 milyon Euro önerdiği öğrenildi. Pazarlıklar sonuç verirse Vincent Janssen yine çubuklu formayı giyecek.
80'li yılların ünlü oyuncusu yaşamına son verdi Bülent Şakrak: "Benim özel hayatım başarısız değil" Uzak Şehir'de Sıla şarkısıyla romantizm Senegalli futbolcudan Nilperi Şahinkaya'ya şaşırtan mesaj Çağla Şıkel bu kez akşam yemeğiyle gündemde Cem Davran'dan itiraf: "Hayatımda başkası vardı..."