Kadir Ezildi'den nişanlısına hayrete düşüren şaka

Kadir Ezildi nişanlısı Gamze Türkmen'i özledi ve soluğu Erzurum'da aldı. O anlardan paylaşımlarda bulunan Kadir Ezildi, nişanlısı Gamze Türkmen'e yaptığı şakayı da takipçileriyle paylaştı.

Temizlik takıntısıyla tanınan fenomen ve sunucu Kadir Ezildi, nişanlısı Gamze Türkmen'le ilgili paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor.



Nişanlısı Gamze Türkmen'i özleyen Kadir Ezildi, haber vermeden Erzurum'a gitti.

KADİR EZİLDİ'DEN NİŞANLISINA SÜRPRİZ

Paylaşımda bulunan Ezildi, "Sabah 5 buçukta ucağa bindim 7 buçukta indim, balkonun altına gittim. Aradım dedim ki kalk kapıda bir kargocu varmış dedim, paketini getirmiş dedim. Balkona çıktı uyku sersemi karşısında beni görünce ben el sallıyorum oradan diyor ki 'Ben aşağı gelemem' O da kendi kendine diyormuş ki bu kargocu bana niye el sallıyor. 15 günde nişanlısını unutmuş arada gelip kendimi hatırlatmam gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Uzun süredir gözlerden uzak olan ünlü isim, kanserle mücadele ediyor Barış Arduç ve Gupse Özay çiftinden müjdeli haber Beren Saat setlere rekor ücretle dönüyor Eski dost olan iki aktör, nasıl karşı karşıya geldi? İtalya'da evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım yurda döndü Serenay Sarıkaya'dan Mert Demir'e olay sözler: "Ayıp, ayıp..."