Kaf-Kaf'ın 3. beraberliği...

Karşıyaka, Gaziantep Büyükşehir deplasmanından da 1-1'lik skorla dönerek üst üste 3. beraberliğini aldı...

PTT 1. Lig'de son 3 haftayı galibiyet hasretiyle geçen Karşıyaka, Gaziantep Büyükşehir deplasmanından da 1-1'lik skorla dönerek üst üste 3. beraberliğini aldı. İlk tehlike evsahibi ekipten geldi. 14. dakikada Vedat yaklaşık 25 metreden kaleyi yokladı, top yandan auta gitti. 21. dakikada evsahibi ekip öne geçti. Onur'un soldan ceza sahası içine ortasında Serdar Deliktaş kafayı vurdu, top kaleci Bicik'ten sekti, topu önünde bulan Sinan golü atmakta zorlanmadı: 1-0. Golden sonra iki takım da pozisyona girmekte zorlandı ve devre 1-0 G.Antep Büyükşehir üstünlüğü ile kapandı.
İkinci yarıya Karşıyaka istekli başladı ve gole çabuk ulaştı. 50. dakikada Ofoedu yaklaşık 25 metreden çok şık bir vuruş yaparak kaleci Tolga'nın üzerinden topu ağlara gönderdi: 1-1. 54'te Rıdvan sağdan çizgiye indi, ortasında boş pozisyonda Gökhan topu yandan dışarı attı. 65'te Gökhan'ın şutunda kaleye giden top, Ars'a çarparak golü engelledi. 84'te Ramazan'ın şutunda savunmaya çarpan topu Bicik son anda kornere tokatladı. 90'da Ars'ın pasında Gökhan bomboş pozisyonda topu üstten dışarı atarak KSK'yi 3 puandan etti. Mücadele ilk yarıdaki gollerle 1-1 sona erdi.

Bitmeyen kabus Gaziantep BŞB

Karşıyaka, Güneydoğu ekibini yenememe geleneğini 9 maça çıkardı, 2. kez puan alabildi

Karşıyaka rakibi ile bugüne kadar Gaziantep'de 8 kez karşı karşıya geldi. Yeşil-kırmızılı ekip bu maçlarda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 7 kez mağlup olurken rakibi ile 1 kez berabere kaldı.
İzmir ekibi geçen sezon rakibine Kamil Ocak Stadı'nda 3-0 mağlup olmuş, Gaziantep ekibinin 3 golünü de Serdar Deliktaş atmıştı.

Yeşil-kırmızılı ekipte sakatlığı devam eden Tayfun Cora ve Kerem dün de forma giyemedi. Maçtan önce yapılan son idmanda ayağına darbe alan Ars çalışmayı yarıda bırakmıştı. Ancak dün sahadaki yerini aldı. Karşıyaka en son galibiyetini 31 gün önce deplasmanda Fethiyespor'u 3-0 yenerek elde etmişti.

Gaziantepli olan Karşıyakalı Mehmet Yiğit'e memleketinde büyük ilgi vardı. Karşıyaka'da Teknik Direktör Sait Karafırtınalar geçen haftaki kadrodan sadece 1 değişiklik yaptı. Savunmanın sağında sakatlığı geçen Rıdvan Şimşek 11'de sahaya çıktı. Rıdvan kadroya girince Erdi'de dün yeniden orta sahada görev yaptı.

Yönetim çıkarma yaptı

Karşıyaka yönetimi zorlu maça adeta çıkarma yaptı. Yeşil-kırmızılı kulübün Başkanı Fatih Diniz yöneticiler Mehmet Yaya, Mithat Salepcioğlu, Mustafa Özçakar, Erdal Çilingirolu, Mustafa Başman ve yeşil-kırmızılı kulüpte dönem dönem yöneticilik yapmış Tayfun Yelkenbiçer, Gaziantep Büyükşehir deplasmanında takımı yalnız bırakmadı.

Tribünde ezeli rekabet

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Karşıyaka maçı haftaiçi olduğu için taraftarlar karşılaşmaya fazla ilgi göstermedi ve İzmir'den G.Antep'e hiç taraftar gelmedi. Ancak iş hayatını ve öğrenci olarak Gaziantep'te bulunan Karşıyakalılar tribünlerdeki yerlerini aldı. Minik İdil Su da Kaf-Kaf'a destek verdi. Gaziantep Büyükşehir tribünlerinde bulunan az sayıda Göztepeli taraftarlar da dakika 35'te Göz-Göz çekti.

STAT: Kamil Ocak
HAKEMLER: Mustafa Aydın ***, Muhammet Yumak ***, Samet Çavuş ***
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE: Tolga **, Ferit **, Ali **, Deumi **, İsa **, Onur ***, Emrah ** (79 Roman *), Kenan **, Vedat * (70 Ramazan **), Serdar ** (88 Konan *), Sinan ***
KARŞIYAKA: Bicik **, Rıdvan **, Muhammet **, Mehmet *, Berkan *, Burak *, Erdi * (46 Gökhan *), Caner * (82 Hüseyin *), Ofoedu *** (90 Battal *), Mustafa **, Ars **
GOLLER: 21 Sinan Özkan (G.Antep BŞB), 50 Ofoedu (Karşıyaka)
SARI KARTLAR: Erdi (KSK), Kenan (G.Antep BŞB)


YENİ ASIR İNTERNET SİTESİ
Tolga Çevik cephesinde şaşırtan gelişme "Van’da görevli iki sanatçı Karadağlı tarafından tehdit edildi" iddiası! Kerem Bürsin'in annesi: "Evlensin diye oğluma baskı yapmam" Vural Çelik gözyaşlarıyla uğurlandı Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım’dan aşk pozu Dilan Polat ile kardeşi Sıla Doğu dudak dudağa öpüştü