Kayıp Nuran Bayram olayında tüm aile gözaltına alındı

Uzun süredir kayıp Nuran Bayram'ın izinin sürüldüğü "Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme" programında bugün bomba bir gelişme yaşandı.

Show TV'de ekrana gelen 'Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme' programında Giresun, Güce'de kaybolan Nuran Bayram'ın annesi Suzan ve ablası; başarılı televizyoncu Didem Arslan Yılmaz'a başvurdu.

3 yıla yakın süredir kayıp olan kızlarını arayan aile, Nuran Bayram'ın eşi Savaş Bayram'dan şüphelendiklerini ifade etmişti.

Uzun süredir kayıp Nuran Bayram'ın izinin sürüldüğü programda bugün bir gelişme yaşandı.



Polis ekipleri şafak operasyonla kayıp kadının eşi Savaş, amcası Emir, yengesi Hatice, annesi Yeter ve babası Cemal'i gözaltına aldı.

Sibel Taşçıoğlu 'Kızılcık Şerbeti'nden apar topar ayrılıyor 'Karanlık Oda' dizisi sürpriz isimleri buluşturuyor Baba olan Kaan Yıldırım, oğlu Fikret Hakan'ı anlattı Burak Özçivit'in 'olmazsa olmaz'ı ortaya çıktı Özcan Deniz: "Bayramda annemi aramadım" Volkan Konak'ın son kez sarıldığı Selim Bölükbaşı ile ilgili bilinmeyen detay