Kayseri'de 132 bin TL’lik dolandırıcılığa 3 tutuklama

Kayseri’de ‘sabun paketçiliği’ olarak bilinen ve başkalarına ait banka hesaplarının toplanarak 132 bin TL dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte ‘sabun paketçiliği’ olarak bilinen ve üçüncü kişilere ait banka hesapları ile GSM hatlarını toplayarak paravan olarak kullanıp, insanları 132 bin TL dolandırdığı belirlenen E.A. (26), B.M. (26), M.M.Y. (23), A.Z. (21) ve M.S.’nin (25) yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

Bu kapsamda 5 şüpheli, polis ekiplerinin eş zamanlı operasyonuyla yakalandı.

Gözaltına alınan 5 şüpheli, emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden E.A., B.M. ve M.M.Y., ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan tutuklanarak cezaevine konulurken, A.Z. ile M.S. ise adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakıldı.

DHA

Icardi ve Suarez, Ayasofya’yı gezdi Survivor'da "yasak aşk" iddiası evliliği bitirdi Sezer Güvenirgil'den endişelendiren haber Kuruluş Osman’ın final bölümde 2 flaş ayrılık Bilal Yiğit Koçak'ın yeni projesi belli oldu Durul Bazan'dan yeni aşk sürprizi