Kerem Bürsin'den iki minik rol arkadaşına mesaj

Kerem Bürsin beraber oynadığı minik oyuncular Maya Başol ve Ebrar Demirbilek'e mesaj gönderdi.

Kerem Bürsin’in “Sen Çal Kapımı” ve sadece teaser’ı çekilen “Bir Tuhaf Hikâye” dizilerinde beraber kamera karşısına geçtiği Maya Başol ve Ebrar Demirbilek dün aileleriyle bir davete katıldı.


Ebrar Demirbilek’in annesinin yönettiği instagram sayfasında Maya Başol’la pozu “Çok güzel bir etkinlikte birlikteydik” mesajıyla paylaşıldı. Postun altına Kerem Bürsin büyük harflerle “Meleklerim” mesajını yazdı.


 



Birsen Altuntaş'ın haberine göre
Ay Yapım‘la anlaşması olan Kerem Bürsin‘in Ebrar Demirbilek’le olan “Tuhaf Bir Hikâye” dizisi ise yakında Kanal D için çekeceği “Gün Işığım”ın kod adlı projenin ardından çekilecek.

Gülden Karaböcek 50 yıllık sessizliğini bozdu Serkay Tütüncü: "İstesek evlilik olur" Can Aslantuğ rol arkadaşıyla sobelendi! Nurgül Yeşilçay ve sevgilisi İstanbul'u terk etmeye hazırlanıyor Emrah Altıntoprak ve Ceren Karakoç 'değişen' rollerini anlattı Ünlü modacıya havalimanında gözaltı