Kerem Bürsin'den 'Profesör' ile yeni ortaklık

"La Casa de Papel"in 'Profesör'ü Alvaro Morte'nin davetlisi olarak İspanya'ya giden Kerem Bürsin, yurda döndü.

Güneş Gazetesi'nin haberine göre Etiler'de görüntülenen yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin, Morte ile ortak bir proje yapacaklarını açıkladı.


Alvaro Morte ile görüşmelerinin sinema üzerine olduğunu söyleyen Bürsin, ''Bir işe ortak girdik. Beraber olduğumuz ortaklık başka bir şey ama o yapacağımız ortaklığı da sinemaya aktaracağız" dedi.

Düzyatan ailesi Dubai'ye taşınıyor Ahu Yağtu'dan eski eşi Cem Yılmaz'a gönderme 9 yıl önce ölen Arda'nın üvey babası ile öz annesi cinayetten tutuklandı Anıl Tetik bebeğini kucağına aldı! İsmini ne koydular? Beren Saat ve Kenan Doğulu aşka geldi "Leyla" dizisinde kartlar tekrar dağıtılıyor