Kıvanç Tatlıtuğ ve Müslüm Gürses’in otomobilleri satılamadı

2. Klasik Araç Festivali, müzayede ile tamamlandı. Yoğun ilginin gösterildiği müzayedede; eski sahipleri ünlü isimler olan araçlar satılamadı.

Yoğun ilginin gösterildiği müzayedede; eski sahiplerinden birinin Kıvanç Tatlıtuğ olduğu 1973 model Chevrolet Corvette 300 bin TL'den açık artırmaya katıldı.

Ancak 350 bin TL veren olmayınca satılamadı. Alıcısı çıkmayan bir diğer otomobil ise Müslüm Gürses'in Paramparça adlı şarkısının klibinde yer alan 1957 model Chevrolet Belair'di.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre kırmızı Chevrolet Belair için 700 bin TL'den başlayan açık artırma, 720 bin TL veren olmayınca sonlanmış oldu.

Müzayedede, 29 klasik otomobil ile 2 motosiklet görücüye çıktı.

Demi Moore genç oyuncuya abayı yaktı Yonca Evcimik’ten yıllar sonra gelen 'evlilik' itirafı Asil Nadir hayatını kaybetti Emre Belözoğlu'ndan yıllar sonra gelen itiraf: "O sırada nişanlıydım" Murat Boz davayı kaybetti, tazminat ödeyecek Tuğçe Tayfur: "Abim hakkında çıkarılan haberlerden dolayı çok üzgün"