Kızılcık Şerbeti’nin Alev’iyle ilgili yapımcıdan olay açıklama

'Kızılcık Şerbeti'nin yapımcısı Faruk Turgut diziden ayrılan Müjde Uzman ile ilgili konuştu. Turgut, "Bir video çekti, 'tükenmişlik sendromu yaşıyorum, artık sete gitmek istemiyorum' diye. Ama hiç öyle olmadığını sonradan anladık" ifadelerini kullandı.

'"Kızılcık Şerbeti" dizisinde 'Alev' karakterine hayat veren Müjde Uzman, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Hayatımda ilk defa tükendim. İşin kötüsü kimse inanmıyor. Herkesin bir teorisi var olmam gereken kişiyle ve sıkıntılarımla alakalı, en büyük sebep de mesleğim! Hayatım çok kolay, ışıltılı pırıltılı (ne demekse), para ve lüks içinde falan olmalıymış kesin. Sahi kimin işi bu kadar konuşuluyor? Ben başka şeyler konuşamayacak mıyım hiç? Sağlık sorunlarına da inanmıyorlar. 30 senelik arkadaşlarım, ruhumu besleyen alışkanlıklarımı, özgürlüğümü geri verin. Ruhum o kadar sıkıştı ki, bedenimde de sıkışmayan, hastalanmayan, ağrımayan yer kalmadı. Ağaçsızlıktan, denizsizlikten ‘insanlık’sızlıktan hastayım, yastayım, hiç kimse görmüyor. Bilin bakalım neyim yok? Mecalim!" ifadelerini kullanmıştı.



Bu açıklamasıyla uzun süre gündemde kalan Uzman bir süre sonra da diziyi bırakmıştı.

"BAŞKA BİR DİZİYLE ANLAŞMIŞ"

Konuya dair yapımcı Farut Turgut ilk kez açıklama yaptı.

Özlem Gürses'in YouTube programına katılan Turgut, şunları söyledi:

"Kendisiyle ciddi bir problem yaşadık ve ayrıldık. Bir video çekti; 'Tükenmişlik sendromu yaşıyorum, artık sete gitmek istemiyorum' diye. Ama hiç öyle olmadığını sonra anladık. Şimdi başka bir diziyle anlaşmış... Biz dizide oynadığı karakteri öldüreceğiz."

Tatlıtuğ ailesi yaza dostlarıyla Marathi Adası'nda veda etti Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin bebeklerinin ismi belli oldu mu? İki ünlü oyuncu "Yalı Çapkını"ndan ayrıldı mı? Şaşırtan iddia Arka Sokaklar dizisine sürpriz transfer Pınar Altuğ ile Beren Gökyıldız “Köstebekgiller”de anne kızı oynuyor Dilan Polat eşi Engin Polat'la fotoğrafını paylaştı