Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı etkinlikler 3 gün durduruldu

Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı Devlet Tiyatroları, Devlet Opera ve Balesi ile Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü tarafından planlanan etkinlikler durduruldu.

Bakanlık tarafından yapılan yazılı açıklamada, "İsrail'in Gazze'deki hastanede bulunan sivillere yönelik düzenlediği saldırı nedeniyle Cumhurbaşkanlığı tarafından ilan edilecek 3 günlük Ulusal Yas süresince, Bakanlığımıza bağlı Devlet Tiyatroları, Devlet Opera ve Balesi ile Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğümüzce planlanan etkinliklerimiz durdurulmuştur" denildi.

DHA

İclal Aydın'ın sürpriz isimle sevgili oldu Nihal Candan yaşam mücadelesi veriyor Serenay Sarıkaya'dan buruk bayram mesajı Sabancılar 'babalık davası' stresini Bodrum'da atıyor Yakışıklı futbolcu Dorukhan Toköz Bodrum sezonunu açtı Sibel Taşçıoğlu'na yeni projesinde deneyimli partner