"Kuruluş Osman" dizisinde beklenmeyen ayrılık!

atv’nin çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi “Kuruluş Osman” kadrosuna katılan yeni oyuncular kadar ayrılıklarıyla da konuşuluyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre “Kuruluş Osman” dizisi 5. sezonunda da ilgiyle izleniyor. Dün akşam 148. kez ekrana gelen dizinin yeni bölümü Tüm Kişiler’de 7.65, AB’de 5.82, ABC1’de 7.31 reytingle 1. Oldu. Ahmet Yılmaz’ın yönettiği dizide flaş bir ayrılık yaşanacak. Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Fatma Nur Güldalı, Ali Ozan Salkım, Mehmet Arı, Aslı Zeynep Peker Bozdağ’ın kaleme aldığı diziden Deniz Hamzaoğlu ayrılacak.



Fenomen dizinin Bayındır Bey rolüne hayat veren Deniz Hamzaoğlu, “Kuruluş Osman” ekibine 149. bölümde veda edecek.

Aynı zamanda Yeşilçam’ın beyefendi kişiliğiyle kalplerde taht kuran efsane aktörlerinden Hayati Hamzaoğlu’nun da oğlu olan ünlü oyuncu “Gellert Tepesinde Düş ve Gerçek” adlı tiyatro oyunuyla da seyirci karşısına çıkıyor.






Savaşın karanlık ve yok edici etkisini farklı bir dille ele alan oyun 24 Şubat Cumartesi Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezi’nde, 28 Şubat Çarşamba günü de House of Performance’da sahnelenecek.

Hailey Bieber hastalığını açıkladı Demet Şener'den kavga çıkaracak açıklama: "'Öyle bir şey yok' demişti..." Defne Samyeli ve Derin Talu gülme krizine girdi Pelin Karahan'ın bu terliklere verdiği parayı duyanlar şaşırdı Özcan Deniz geceyi çadırda geçirdi Aslı Enver: "Canım kızım, tıpkı ben"