Kuruluş Osman dizisinde olay ayrılık

atv’nin fenomen dizisi “Kuruluş Osman” altıncı sezonunda da seyirciyi ekran başına topluyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Kuruluş Osman dizisinde değişen hikâyeyle beraber yaşanan ayrılıklara bir flaş isim daha eklenecek.

Ahmet Yılmaz’ın yönettiği diziye sezon başında Lukas rolüyle dahil olan Özgür Çevik projeye veda etmeye hazırlanıyor.

Başrolünü Burak Özçivit’in oynadığ Bozdağ Film imzalı dizide yaşanacak flaş ayrılığın yanı sıra iki yeni oyuncunun da ekibe dahil olacağı konuşuluyor.

ŞANTAJ VE ÖRGÜTLÜ SUÇLARDAN YARGILANAN ‘TANRIYARGİLLER'E MAHKEMEDEN SERT TOKAT Güzel oyuncu iş adamı sevgilisinden evlenme teklifi aldı Okan Bayülgen'in 'tiyatro' açıklaması Aslı Tandoğan'a soruldu Kadir Ezildi nikah masasına oturdu 'Uçan adam' Sabri Yıldız hayatını kaybetti Sevim Emre komşusuyla mahalle kavgasına tutuştu