Leyla Alaton'un oğlu hakkında olay iddia: 'Ölümle tehdit etti"

İş kadını Leyla Alaton'un oğlu Efe Eros Güneyli, bir kadını ölümle tehdit etmekle suçlanıyor. Mahkeme koruma kararı verdi.

Sabah Gazetesi'nden Arzu Kaya'nın haberine göre Leyla Alaton'un basketbolcu oğlu Efe Eros Güneyli, tehditle suçlanıyor.

Ünlü iş kadını Leyla Alaton’un oğlu, iddiaya göre alacak verecek sorunu yüzünden attığı mailde "Alaton ailesi hayatınızı sonlandırmak için gerekli yerlere talimat vermiştir" diye mesaj attı.

Mahkeme, E.Ü. adlı kadını ölümle tehdit ettiği gerekçesiyle Güneyli hakkında tedbir kararı çıkardı. 

MAĞDURA YAKLAŞAMAYACAK

Ölümle tehdit edilen E.Ü. mahkemeye başvurdu. Bakırköy Aile Mahkemesi, E.Ü.'nün şiddete uğraması ve uğrama tehlikesini göz önüne alarak tedbir talebini kabul etti. Efe Eros Güneyli’nin E.Ü.'ye karşı şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına karar veren mahkeme, aynı zamanda mağdur kadının bulunduğu konut, okul ve iş yerine yaklaşmamasına yönelik uzaklaştırma kararı verdi.

ÜÇ AY GEÇERLİ

Mahkeme, Efe Eros Güneyli’nin fiziki mesafesini koruma yükümlülüğünün yanı sıra, E.Ü.'yü iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesi yönünde de hüküm açıkladı.

Tedbir kararlarının 3 ay süreyle geçerli sayılacağını belirten mahkeme, kararların ihlali halinde 3 günden 10 güne, tekrarı halinde ise 15 günden 30 güne zorlama hapsi uygulanabileceğini de hatırlatmasına hükmetti.

Angelina Jolie estetik cerrahlara koştu: En iyisini arıyor! Tolgahan Sayışman: "Almeda ile evliliğim beni kurtardı" Narin'in raporundaki kahreden detaylar ortaya çıktı Pınar Eliçe'den olay sözler: "Korkunç çirkin" Leyla Alaton'un oğlu hakkında olay iddia: 'Ölümle tehdit etti" Ezhel ve Melek Mosso'dan iç acıtan vefasızlık