Liam Payne’nin ölüm nedeni uyuşturucu kokteyli

One Direction grubunun eski üyesi İngiliz şarkıcı Liam Payne’nin Arjantin’in başkenti Buenos Aires’te bir otelin balkonundan düşerek öldüğü sırada vücudunda ‘pembe kokain’ adlı uyuşturucu da dâhil olmak üzere çok sayıda yasaklı madde bulunduğu iddia edildi.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre otopsi sonucunda şarkıcının vücudunda ketamin ve metamfetamin gibi çeşitli maddelerin karışımından oluşan bir kokteyl ve diğer farklı uyuşturucu türlerine rastlandı.

Otel personelinden iki kişi de ölümünden hemen önceki günlerde şarkıcıya yasaklı madde temin ettikleri iddiasıyla polis tarafından soruşturuluyor.

Diğer yandan Payne, 2023 yazında YouTube’da paylaşılan bir videoda altı aydır hiç alkol tüketmediğini söylemiş ve “Kesinlikle bu şeylere ihtiyacım yok. Parti bitti” diye eklemişti.



SON PAYLAŞIM

Eski grup arkadaşı Niall Horan'ın konseri izlemek için kız arkadaşı Kate Cassidy'le Arjantin'e giden Liam Payne son sosyal medya gönderisinde bir selfie paylaşmış ve fotoğrafın üzerine "Arjantin'de güzel bir gün" yazmıştı.

'Bahar' dizisinden erken veda: İzleyiciler şaşkın! Evlilik programıyla tanınan ünlü isme, evlilik teklifi 'Sandık Kokusu' dizisinde şaşırtan ayrılık Suna Keskin, Kıvanç Tatlıtuğ'un bölüm başı aldığı ücreti duyunca şoke oldu Avrupa Yakası'nın unutulmaz oyuncusundan tepki: "Keşke bunlar yaşanmasaydı" Dilan Çıtak: "Kendi soyadımla çok mutluyum"