Lifebox’tan kayak fotoğrafı hediyesi

Turkcell’in bireysel bulut depolama servisi lifebox, 26-27 Ocak hafta sonu itibarıyla Kartalkaya’da Platinum sponsorlukları kapsamında kullanıcılarına özel fırsatlar sunacak.

Fotoğraf, video ve rehber yedekleme, yüz ve nesne tanıyarak albüm oluşturma, telefon hafızasında yer açma gibi özellikler sunan lifebox, Kartalkaya’da profesyonel fotoğrafçılar tarafından gün içinde çekilecek ilk 50 fotoğrafı, ‘Kayak Fotoğrafları lifebox’tan sloganıyla hem basılı hem de lifeboxtransfer aracılığı ile kullanıcılarına dijital olarak hediye edecek.




Turkcell’in bireysel bulut depolama servisi lifebox, 26-27 Ocak hafta sonu itibarıyla Kartalkaya’da Platinum sponsorlukları kapsamında kullanıcılarına özel fırsatlar sunacak.

İLK 50 FOTOĞRAF HEDİYE EDİLECEK

Özel fotoğrafçılar, Lifebox’ın 26-27 Ocak tarihlerinde Kartalkaya bölgesinde açacağı stantta sonraki 20 gün boyunca lifebox kullanıcılarının tatil anılarını kaydedecek.

Fotoğrafçıların gün içinde çektikleri ilk 50 fotoğraf lifebox abonelerine hem basılı hem de lifeboxtransfer ile dijital olarak hediye edilecek.

DHA

Katy Perry, konserini yarıda kesip seyirciyi azarladı! Şikayetvar: "MHRS şikayetleri arttı" Can Bonomo ve Melike Şahin 'Tükeniyor Ömrüm'de buluştu Talihsizlikler Feyza Civelek'in peşini bırakmıyor Oyuncu Arif Pişkin'den son dakika haberi Emine Alangoya İnan Kıraç'ın vasileri ile tartıştı