Luka Peros’un "Mehmed: Fetihler Sultanı"ndan ilk kareleri

Hollywood projelerinin aranılan oyuncularından Ghassan Massoud’un ardından Netflix’in ünlü dizisi La Casa de Papel’in Marsilya’sı Luka Peros da "Mehmed: Fetihler Sultanı"nın kadrosuna katıldı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre "Mehmed: Fetihler Sultanı" yeni sezonda da TRT ekranında iddialı bölümleriyle seyirciyle buluşmaya devam edecek. Usta oyunculardan oluşan güçlü kadrosuyla dikkat çeken dev bütçeli dönem dizisinde La Casa de Papel’in Marsilya’sı Luka Peros da Bizans’ın güçlü komutanı Giovanni Giustiniani’ye hayat verecek.



İstanbul’un Fethi sırasında önemli rol oynayan komutan Giovanni Giustiniani, Bizans İmparatorluğu’nun son dönemlerinde, özellikle savunma stratejileri ve askeri dehasıyla tanınmış ve şehrin Osmanlı İmparatorluğu’na karşı savunmasında kilit bir isim olmuştu.

Merve İldeniz son görüntüsüyle şaşırttı Mazhar Alanson'un hayatını kaybeden kızı yarın toprağa verilecek Türkiye'nin konuştuğu cani Semih Çelik hakkında şoke eden detaylar Yıldız oyuncuları buluşturan dizi sete çıktı 'Kızılcık Şerbeti' dizisinin 'Metehan'ı bir servet kazanacak Can Yaman Mipcom’da "El Turco" tanıtımına katılacak