Masumiyet dizisinde şaşırtan ayrılık

Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır'lı kadrosu ve etkileyici konusuyla şimdiden sezonun en ses getiren dizileri arasına giren "Masumiyet" dizisinde bir değişiklik yaşanacak.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizinin başarılı yönetmeni Ömür Atay başından beri planlandığı gibi kurucu yönetmenliğini yaptığı Masumiyet'teki görevini 7. bölümden itibaren devredecek.

İmza attığı ödüllü sinema filmleriyle tanınan Atay, Almanya'da çekeceği filmin senaryo çalışmalarına yoğunlaşmak için yapım şirketi Gold Film'le karşılıklı anlaşarak diziye veda edecek.

Atay'ın ardından 8. bölümden itibaren son olarak 'Mucize Doktor'da görev alan Aytaç Çiçek reji koltuğuna oturacak.

Hande Erçel ve Hakan Sabancı Maldivler'de Volkan Konak'a acı veda Esra Bilgiç evliliğe tövbe mi etti? "Uzak Şehir"in Boran'ı iki koldan geliyor Merhum ressamın vasiyeti davalık oldu Hande Yener 'abla' kelimesini yasakladı