Meksika'da belediye başkanı göreve başladıktan bir hafta sonra öldürüldü

Meksika'nın Chilpancingo Belediye Başkanı Alejandro Arcos, görevine başladıktan yaklaşık bir hafta sonra öldürüldü.

Meksika'nın Guerrero eyaletinin başkenti Chilpancingo'nun Belediye Başkanı Alejandro Arcos'un, görevine başladıktan yaklaşık bir hafta sonra öldürüldüğü bildirildi.

Eyalet Savcılığı, yaklaşık bir hafta önce yemin ederek görevine başlayan Arcos'a ilişkin açıklama yaptı.



Açıklamada, olaya ilişkin detaylar paylaşılmazken, kentte daha önce yerel yönetimden bir yöneticinin de vurularak öldürüldüğü kaydedildi.

Guerrero Eyalet Valisi Evelyn Salgado Pineda, Arcos'un öldürülmesini kınadığını açıklayarak "Chilpancingo'nun bazı noktalarında operasyonların artırılması talimatını verdim" dedi.

DHA

Güven Yüreyi'den duygusal bir yorum: "Kalbim Yaralı" Hande Erçel'in tatil pozlarına beğeni yağdı Şahin Irmak: "Tedbirimizi aldık" Aslıhan Doğan Turan ve Katre Turan nazara geldi Hande Erçel ve Hakan Sabancı aşkı bitti mi? Özge Özpirinçci - Burak Yamantürk çifti trafikte sobelendi