Melis Birkan ve Aras Aydın çiftinden flaş karar

Bir döneme damgasını vuran “Issız Adam” filmindeki rolüyle hafızalara kazınan Melis Birkan, 2019 yılından beri beraber olduğu kendisi gibi oyuncu sevgilisi Aras Aydın ile 2022 yılında evlenmişti.

Ünlü oyuncu çift Melis Birkan ile Aras Aydın’ın Kapadokya kararı

Mutlu evlilikleriyle dikkat çeken Aras Aydın ile Melis Birkan çifti yeni sezonda Kapadokya’da çekilecek dizilerde rol almaya hazırlanıyor.



Birsen Altuntaş'ın haberine göre
Melis Birkan ile Aras Aydın 2019 yılından beri süren aşklarını iki yıl önce nikah masasına taşımıştı. Mutluluklarıyla düşman çatlatan çift yeni sezon için seçtikleri dizilerle de dikkat çekti. Melis Birkan Medyapım ile Boyut Film ortaklığında Kanal D için çekilecek “Güzel Aşklar Diyarı”nda, Aras Aydın ise Tims&B’nin Show TV için hazırlanan “Siyah Kalp” dizilerinde rol alacak.




Her iki dizide de ülkemizin eşsiz güzelliklerinden Kapadokya’nın büyülü atmosferinde çekilecek ve böylece ünlü oyuncu çift her şey yolunda giderse yeni sezonda da iş dışında kalan zamanlarını beraber geçirebilecek.

Selena Gomez: "Para hakkında konuşmak rahatsız edici" Türkiye'nin konuştuğu cani Semih Çelik hakkında şoke eden detaylar Mazhar Alanson'un hayatını kaybeden kızı yarın toprağa verilecek Merve İldeniz son görüntüsüyle şaşırttı Uzmanı uyardı: "Solaryum, deri kanseri riskini artırıyor" 'Kızılcık Şerbeti' dizisinin 'Metehan'ı bir servet kazanacak