Meriç Aral bebek mi bekliyor?

Yaklaşık 6 yıldır birlikte olan Serkan Keskin ve Meriç Aral, dün akşam dünyaevine girdi. Sade bir nikah töreniyle Etiler’de gerçekleşen törende çiftin şahitliğini Efe Tuncer ve Birkan Sokullu yaparken, aile ve yakın arkadaşları da hazır bulundu.

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programında Didem Delen; çiftin 7 yıldır aynı evde yaşadıklarını söylerek sürpriz nikaha ilişkin aldığı duyumu canlı yayında paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

"Meriç aldığı haber üzerine gözyaşlarına boğuluyor. Serkan'ı arıyor... Nasıl söyleyeceğini bilemiyor... 'Eve gelince konuşuruz' deyip telefonu kapatıyor. Serkan setten eve döndüğünde 'Sana bir haberim var ama nasıl karşılarsın bilmiyorum' diyor. Çünkü Serkan evlilikten korkuyor. 'Zaten birlikte mutluyuz. Evlenirsek bu işin büyüsü kaçar mı?' gibi bir fikri var. Meriç, Serkan'a hamile olduğunu açıklıyor. Birbirlerine ağlayarak sarılıyorlar... En kısa sürede evlenmeye karar veriyorlar..."


Angelina Jolie estetik cerrahlara koştu: En iyisini arıyor! Pınar Eliçe'den olay sözler: "Korkunç çirkin" Narin'in raporundaki kahreden detaylar ortaya çıktı Ezhel ve Melek Mosso'dan iç acıtan vefasızlık Leyla Alaton'un oğlu hakkında olay iddia: 'Ölümle tehdit etti" Pınar Deniz, anne ve babasını nikaha davet etmedi mi?