Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu neden ayrıldı?

"Yalı Çapkını" dizisindeki rol arkadaşlıkları aşka dönüşen Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun birlikteliklerini noktaladıkları söyleniyordu.

Beyaz TV'de ekrana gelen "Beyaz Magazin" programının haberine göre Mert Ramazan Demir önceki akşam objektiflere yansıdı.




Evine giderken trafikte görüntülenen Demir, muhabirin "Afra Hanım ile barıştınız mı?" sorusu karşısında el sallayarak "Sizleri öpüyorum..." şeklinde konuşup gözlerden kayboldu.

Programda yer verilen iddiaya göre Afra Saraçoğlu, Amerika'da iken Mert Ramazan Demir ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde 'Biz ne zaman evleneceğiz?' konusu kavgaya dönüştü ve çift birbirlerini takipten çıkarak ayrıldı.



Mert Ramazan Demir, geçtiğimiz cumartesi akşamı Mersa Özden isimli influencer ile Bomonti'de bir mekanda görüntülenmişti.

Uzun süredir gözlerden uzak olan ünlü isim, kanserle mücadele ediyor Barış Arduç ve Gupse Özay çiftinden müjdeli haber Eski dost olan iki aktör, nasıl karşı karşıya geldi? İtalya'da evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım yurda döndü Serenay Sarıkaya'dan Mert Demir'e olay sözler: "Ayıp, ayıp..." Uçakta olay çıkaran Dilan Çıtak: "Bana tuzak kuruldu"