Mert Yazıcıoğlu'ndan Yonca Evcimik'e 'platonik aşk' cevabı

Şarkıcı Yonca Evcimik, 'Kızıl Goncalar' dizisinde Mert Yazıcıoğlu'nun canlandırdığı "Cüneyd Efendi" karakterine aşık olduğunu söylemişti.

Geçen hafta tv8'de ekrana gelen 'Aramızda Kalmasın' adlı magazin programına konuk olan şarkıcı Yonca Evcimik "Hayatınızda biri var mı?" sorusuna, "Platonik aşk yaşıyorum, Kızıl Gocalar'daki Cüneyd Efendi ile" yanıtını vermişti.



Evcimik, "Mert Yazıcıoğlu'na değil, Cüneyd Efendi'ye aşığım" demişti.






Önceki gün bir davette görüntülenen oyuncu Mert Yazıcıoğlu'na Yonca Evcimik'in açıklamaları soruldu.




"BEN DE ONU ÇOK SEVİYORUM"

Evcimik'in kendisi hakkında söyledikleri hakkında konuşan Yazıcıoğlu, "Eyvallah, ben de onu çok seviyorum. Benim oynadığım karaktere böyle bir sevgi duyması çok güzel. Mutluyum ben tabii ki insanların oynadığım şeyi beğenmesinden. Herkese çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Cindy Crawford'un kızı, 31 yıl sonra aynı elbiseyi giydi Tatlıtuğ ailesi yaza dostlarıyla Marathi Adası'nda veda etti İki ünlü oyuncu "Yalı Çapkını"ndan ayrıldı mı? Şaşırtan iddia Arka Sokaklar dizisine sürpriz transfer Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin bebeklerinin ismi belli oldu mu? Pınar Altuğ ile Beren Gökyıldız “Köstebekgiller”de anne kızı oynuyor