Meteoroloji saat verip uyardı! 7 kente "sarı" 7 ile "turuncu" alarm!

Meteoroloji Artvin, Erzurum, Giresun, Kars, Rize, Trabzon ve Ardahan için "sarı"; Kastamonu, Ordu, Samsun, Sinop, Zonguldak, Bartın, ve Düzce için "turuncu" alarm uyarısında bulundu.

Habertürk'te yer alan Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan değerlendirmelere göre ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Ankara çevreleri, Mersin'in doğusu, Adana'nın güney ve batısı ile Hatay'ın kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU KARADENİZ VE DOĞU ANADOLU'DA KUVVETLİ SAĞANAK

Yağışların, Karadeniz kıyıları, Artvin, Kars ve Ardahan çevreleri ile Erzurum'un kuzey kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

7 KENT İÇİN "TURUNCU" 7 KENT İÇİN "SARI" ALARM

Meteoroloji Artvin, Erzurum, Giresun, Kars, Rize, Trabzon ve Ardahan için "sarı"; Kastamonu, Ordu, Samsun, Sinop, Zonguldak, Bartın, ve Düzce için "turuncu" alarm uyarısında bulundu.

SICAKLIKLAR MEVSİM NORMALLERİNDE

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında, iç ve kuzeybatı kesimlerde yer yer mevsim normalleri altında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGARIN ŞİDDETİ ORTA KUVVETTE

Rüzgarın genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara’nın güneybatısı, Kıyı Ege, İç Anadolu’nun güney ve doğusu ile Doğu Anadolu’nun batısında kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

Hazal Kaya'dan Ayşegül Çıdamlı'ya 12 yıl sonra sert yanıt Halil Ergün diziden Meltem Cumbul yüzünden mi ayrılıyor? Burcu Esmersoy beyazlayan saçlarını boyatmıyor Nilperi Şahinkaya ve Emre Yusufi aşkı, yakışıklı aktör yüzünden mi bitti? Pelin Akil, Afra-Mert hayranlarına seslendi: "Ne olur üstüme gelmeyin" Hira hastanelik olunca Demet Akalın apar topar İstanbul'a döndü!