Meteoroloji'den ciddi uyarı: 'Kasırga geliyor!'

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hafta sonu için Ege Bölgesi'ne yönelik çok ciddi uyarılarda bulundu.

Yeni Asır Gazetesi'nde yer alan habere göre yapılan açıklamada cuma akşamından itibaren İç Ege'de fırtınanın etkili olacağı ve saatteki hızının 100 - 120 kilometreyi aşmasının beklendiği belirtildi.

Açıklama şöyle: "Ege Bölgesi Cuma akşamından itibaren son yılların en etkili fırtınasıyla karşılaşabilir. Fırtınaya hassas bölgelerde önlem alınması gerekir. Fırtınanın cumartesi günü özellikle kıyı Ege'yi etkilemesi bekleniyor. Derin bir sistem. Etkisi 24 saat sürecek. Kıyı kesimlerdeki vatandaşların seralarını koruması önemli. Rüzgar günaybatıdan lodos esecek. Su baskınları yaşanabilir. Perşembe, cuma, cumartesi ve pazar günlerine özellikle dikkat edilmeli. Sobaların kapatılması, küllerin atılmaması, geceleri de sobaların sönük olmasına dikkat edilmesi gerekiyor."
Yeni sezonda hangi oyuncu ne kadar kazanacak, rekor kimde? Sosyetik düğün, cemiyet hayatını buluşturdu Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir arasında neler oluyor? Beren Saat'in şimdiden konuşulan çıplak sahnesi Metin Arolat'ın son anlarını mekanda bulunan seyirci anlattı Şarkıcı Atiye 3. kez anne oluyor