Meteoroloji'den kritik uyarı! 7 bölgede sağanak!

Bugün yurt genelinde sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklıklar Doğu Akdeniz, Batı Karadeniz ile Doğu Anadolu'da 2 ila 4 derece azalıyor.

Habertürk'te yer alan Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Orta ve Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Balıkesir, Manisa, Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak ve Isparta çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

KARADENİZ VE DOĞU ANADOLU'DA ŞİDDETLİ SAĞANAK

Yağışların; Batı Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları ile Giresun, Çankırı, Iğdır, Ağrı ve Van çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI 3 BÖLGEDE DÜŞÜYOR

Sıcaklıkların Doğu Akdeniz, Batı Karadeniz ile Doğu Anadolu'da 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Uzun süredir gözlerden uzak olan ünlü isim, kanserle mücadele ediyor Barış Arduç ve Gupse Özay çiftinden müjdeli haber Eski dost olan iki aktör, nasıl karşı karşıya geldi? Serenay Sarıkaya'dan Mert Demir'e olay sözler: "Ayıp, ayıp..." Okuma provaları süren 'Platonik Aşk'ta büyük kriz çıktı İtalya'da evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım yurda döndü