Meteoroloji'den Marmara'ya fırtına uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu tahminlerini paylaştı. Buna göre Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Sinop çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. Hava sıcaklıklarının ise kuzey, iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.

MedyaRadar'da yer alan Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yurdun kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Sinop çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının kuzey, iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı diğer yerlerde ise önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın batısı ile Kıyı Ege'de kuzeyli yönlerden, Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda güney ve güneybatıdan kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ RÜZGÂR UYARISI: Rüzgârın; Marmara'nın batısı ile Kıyı Ege'de kuzeyli yönlerden, Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda güney ve güneybatıdan kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Pınar Eliçe'den olay sözler: "Korkunç çirkin" Hadise'den havalı reklam çekimi Pınar Deniz, anne ve babasını nikaha davet etmedi mi? Oğuzhan Koç'tan aşk hayatıyla ilgili açıklama Ezhel ve Melek Mosso'dan iç acıtan vefasızlık Leyla Alaton'un oğlu hakkında olay iddia: 'Ölümle tehdit etti"