MİT Başkanlığı'na İbrahim Kalın atandı

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, Twitter hesabı üzerinden atanma kararı hakkında bir açıklama yaptı.

İlk olarak Türk bayrağı fotoğrafı paylaşarak, "Güzel ülkem için durmak yok, yola devam" ifadelerini kullanan Kalın, sonrasında ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve kendisini tebrik edenlere teşekkür ederek, "Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı görevini şahsıma tevdi eden Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı arz ediyorum. Yeni görevim dolayısıyla tebrik eden ve dualarını esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Güçlü, güvenli ve bağımsız Türkiye için çalışmaya devam" dedi.


DHA

Nicolas Cage'in skandallarla anılan oğlu evlendi İş insanı Pınar Eczacıbaşı yaşamını yitirdi Emektar oyuncu, Z kuşağına ders veriyor Kanseri yenen Şimal'den çok üzücü haber İsmail Demirci'den üzen veda Daikin'le Yaşanabilir Gelecek Video Yarışması başlıyor