Müjde Uzman'dan Alev'e yürek burkan veda

'Kızılcık Şerbeti'nin yapımcısı Faruk Turgut diziden ayrılan Müjde Uzman ile ilgili "Bir video çekti, 'tükenmişlik sendromu yaşıyorum, artık sete gitmek istemiyorum' diye. Ama hiç öyle olmadığını sonradan anladık" ifadelerini kullanmıştı.

Geçtiğimiz hafta Özlem Gürses'in YouTube programına katılan Turgut, "Kendisiyle ciddi bir problem yaşadık ve ayrıldık. Bir video çekti; 'Tükenmişlik sendromu yaşıyorum, artık sete gitmek istemiyorum' diye. Ama hiç öyle olmadığını sonra anladık. Şimdi başka bir diziyle anlaşmış... Biz dizide oynadığı karakteri öldüreceğiz." şeklinde konuşmuştu.

'ALEV' ÖLDÜ

Müjde Uzman'ın canlandırdığı 'Alev' karakteri senaryo gereği doğum yaparken öldü.




Dizide Alev'in aile üyelerini canlandıran Evrim Alasya, Aliye Uzunatağan, Şebnem Bozoklu ve Sıla Türkoğlu performanslarıyla göz doldurdu.




Ekranda dizinin fenomen karakteri 'Alev'in cenaze sahneleri yayınlanırken diziden ayrılan oyuncu Müjde Uzman da sosyal medya hesabından 'Alev'e böyle veda etti...


 


Diziden ayrılan 'Çimen' karakterini canlandıran genç oyuncu Selin Türkmen de cenaze sahnelerinde yer almazken; sosyal medya hesabından da yıldızının parladığı 'Kızılcık Şerbeti' ile ilgili bir paylaşımda bulunmadı.




Müjde Uzman yeni sezonda; 'Aşk, Evlilik, Boşanma' dizisinde, Selin Türkmen ise 'Kara Dut' dizisinde rol alacak.

Çağla Şıkel oğluna kızıp, elini kırdı! Gülse Birsel'e tepkiler dinmiyor: "Kitabının ismine katılıyorum" ‘Diddy’ lakaplı rapçi hakkında 7 yeni dava açıldı Oyuncu Fırat Çelik cephesinde yeni gelişme Popstar Özlem tesettürden çıktığını duyurdu Günlerce yoğun bakımda kalan Reha Muhtar, Bebek'te görüntülendi