Müjde Uzman'ın yeni diziden alacağı ücret dudak uçuklattı

"Tükendim" diyerek "Kızılcık Şerbeti"nde canlandırdığı fenomen karakter 'Alev'e veda eden oyuncu Müjde Uzman, yeni dizisi için ne kadara imza attı?

Geçtiğimiz Mayıs ayında oyuncu Müjde Uzman'ın "Tükendim" çıkışı bir hayli konuşulmuştu.






TV8'de ekrana gelen "Aramızda Kalmasın"ın haberine göre
"Kızılcık Şerbeti" ekibine final bölümüne yakın "Artık oynamak istemiyorum. Bir süreliğine oyunculuğu da bırakabilirim. Sıkıldım, yoruldum, tükendim... Sete gelmek bile istemiyorum" diyen Müjde Uzman, yaz boyu Bodrum'da tatil yaptıktan sonra “Aşk Evlilik Boşanma” dizisiyle anlaştı.



"Kızılcık Şerbeti"
nden bölüm başı 145 bin lira aldığı söylenen Uzman'ın yeni dizisiyle yaklaşık 4 kat fazla bir ücrete anlaşma sağladığı konuşuluyor.



Faruk Turgut, konuyla ilgili konuk olduğu Özlem Gürses'in yayınında "Çok ciddi problem yaşadık. Bir video çekti, 'Tükenmişlik sendromu yaşıyorum' diye. Ama hiç öyle olmadığını sonradan anladık. Şimdi başka bir diziyle anlaşmış" açıklamasında bulunarak sitemini dile getirmişti.

Oğuzhan Koç'tan aşk hayatıyla ilgili açıklama Hadise'den havalı reklam çekimi Pınar Deniz, anne ve babasını nikaha davet etmedi mi? Ümit Erdim - Seda Çınar çiftinin evliliği neden bitti? Metin Arolat, 52 yaşında hayatını kaybetti Beren Saat'in yeni projesindeki partneri belli oldu