Mustafa Sandal'dan Harbiye'de enerjik konser

Türk Pop müziğin ünlü ismi Mustafa Sandal dün akşam Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda enerjisi yüksek bir performansa imza attı.

Mustafa Sandal dün akşam Events Across Turkey’in bir kült haline gelen An Epic Symphony projesiyle Tuluğ Tırpan - Özgür Sevinç yönetiminde Night Flight Symphony Orchestra & Choir eşliğinde büyük bir gösteri ile dinleyicilerin karşısına çıktı.

Sahne öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Mustafa Sandal, konser tarzını eşinin hazırladığını açıklarken; sahnede ise 'İhtimal' isimli yeni şarkısına konserine gelen seyircilerle klip çektiğini söyledi.




Mustafa Sandal; Çelik Kasapoğlu yönetimindeki; müzik yolculuklarında ulusal ve uluslararası pek çok başarıya imza atan 'Ladies & Gentlemen İstanbul Müzikal Topluluğu' ile aynı sahnede buluşarak oldukça enerjik bir performans sergiledi.



Sandal, aynı ekiple pazartesi akşamı Harbiye'de bir konser daha verecek.

Cindy Crawford'un kızı, 31 yıl sonra aynı elbiseyi giydi Tatlıtuğ ailesi yaza dostlarıyla Marathi Adası'nda veda etti İki ünlü oyuncu "Yalı Çapkını"ndan ayrıldı mı? Şaşırtan iddia Arka Sokaklar dizisine sürpriz transfer Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin bebeklerinin ismi belli oldu mu? Pınar Altuğ ile Beren Gökyıldız “Köstebekgiller”de anne kızı oynuyor