Nafaka mağduru Nazan Özen: "Ufuk Özkan bana 'Git garsonluk yap' diyor"

Ünlü oyuncu Ufuk Özkan, nafakasının 114 bin TL'ye çıktığını belirterek düşürme davası açtığını ifade etmişti.

Muhabirlere dert yanan Ufuk Özkan, "Nafakam 45 bin TL'den 74 bin TL'ye, şimdi ise 114 bin TL'ye çıktı. Ben tiyatro yapıyorum, ayda 114 bin TL kazanmıyorum ki, bu nafakayı nasıl ödeyeyim? Nafaka düşürme davası açtım" ifadelerini kullanmıştı.

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programına konuk olan Nazan Özen eşinin bu sözlerine yanıt vererek şöyle konuştu: "Ben kendisiyle 17 yıllık evliliğimi sonlandırmak istedim. Çünkü evlenmeden önce alkol ve kumar alışkanlığı olduğundan bihaberdim. Eski eşimin başarıları artarken bağımlılığı da yükseldi. Ben bununla baş edebileceğimi sandım. Çocuğumuz doğdu. Çocuğumu bir aile ortamında büyütmek istedim. Gelenekçi yapıya sahip bir kadınım. Düzeleceğini düşündüm ama başaramadım. Aile olmanın onu sarıp sarmalayacağını sandım. Eski eşimle çok az bir flört dönemimiz oldu. Evlendikten sonra tanımaya başladım. Kötü bir adam değil sadece alışkanlıkları onda tahribata yol açtı.

Nafaka konusunda 1 yıl geriden geliyoruz. Sevgili avukatımla davaları kazanıyoruz, kazandıkça para alabiliyoruz. Onunla geçinmeye çalışıyorum. Çalışmıyorum, geçinmekte zorlanıyorum. Eski eşim çalışmamı istememişti. Evladımızı büyütmemi istedi. Bana şu an 'Git garsonluk yap' diyor... Ben 50 yaşındayım. Şu an çalışmak istiyorum ama asgari ücretle evimi geçirmem mümkün değil. Eski eşimin çocuğumuzla diyaloğu yok. Hep kopuktu... Benim zorumla 6 ayda bir görüşüyorlar. 16 yaşına geldi artık o da babasıyla görüşmek istemiyor. Her şeyi içine atan bir çocuk.

Eski eşimin çalışamamasını magazin malzemesi yaptığını düşünüyorum. Sinema filmleri çekti, reklam filminde rol aldı. Tiyatro kazancıyla kendisini geçindiriyor. Annesiyle yaşıyor. Bir ev geçindirme durumu yok. O, kendi alışkanlıklarını devam ettirebiliyor ama bizler onun için bir yüküz. Etrafına 'Acilen nafaka ödemem gerekiyor' diyerek para topluyor. Onunla kumar oynuyor. Bize gelen bir şey yok. En son 4 ay önce, geçen yılın Ekim ayına ait nafakayı aldık. Acil ihtiyaçlarımız oluyor ama kendisine ulaşamıyoruz. Bu röportajları neden verdiğini de bilmiyorum.. Zaman zaman böyle çıkışlar yapıp beni şaşırtıyor. Sabah bir uyanıyorum bunları duyuyorum. Konuşup konuşmamak konusunda kararsız kaldım ama bu kez ben anlatmak istedim"



"ORGAN NAKLİNE İHTİYACI OLMADI"

Eşinin ikinci derece siroz olduğunu anlatan Nazan Özen, "Üçüncü derece ve üzerinde sirozda organ nakline ihtiyaç olduğu biliniyor. Kendisinin hiçbir zaman organ nakline ihtiyacı olmadı. Önce organ nakli diye haberler çıktı sonra ilaçla çözülecek denildi. Organ nakline ihtiyaç duyulan bir hastalık daha sonra ilaçla çözülür mü?

17 yıllık evlilikte hep iyi gün olur mu? Ben eski eşimin kötü gününde de yanındaydım. Siroz bir anda olunmuyor. Ben hastalığının tüm evrelerinde yanındaydım. Sanki hastalığında onu terk etmişim gibi bir algı da yaratıldı. Bu çok üzücüydü. Yıllardır alkol tedavileri görüyor. Ama maalesef bu bağımlılığı sürüyor. Bir insan değişmiyor. Büyük hayal kırıklığı yaşıyorum kendisiyle ilgili..."  ifadelerini kullandı.

"İYİ NİYETLE ÇÖZÜLSÜN"

Nazan Özen sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı: "Bu durumun iyi niyetle çözülmesini; aile olamasak da onun çocuğuyla bir olmasını istiyorum. İyi niyet herşeyin üstesinden gelir. Ben kendisi tarafından iyi niyet göremediğim için süreç böyle köpürdü ve uzadı..."

Hasan Yalnızoğlu'nun vefatı üzüntü yarattı Ebru Gündeş - Murat Özdemir evliliğinden son dakika haberi Yasmin Erbil'den babasının sevgilisine tepki Can Yaman, Coppola’nın film galasının özel konuğu oldu Arda Turan'dan oğluna devasa pasta Hadise'nin yeni sevgilisi ortaya çıktı!