Nagehan Alçı'nın sevgilisiyle ilgili yeni gelişme

Gazeteci Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı’nın 13 yıllık evliliği 3 Ekim 2023’te görülen dava ile bitti. Ünlü çift tek celsede boşandı.

Patronlar Dünyası, 5 Mayıs 2024’te Türkiye’de ünlü bir televizyon yüzünün istihbaratçı bir Yunan konsolosluk görevlisi ile aşk yaşadığını, bunun öğrenilmesi üzerine Yunan istihbaratçının Atina’ya çağırıldığını yazdı.

NAGEHAN ALÇI PROGRAMDA İTİRAF ETTİ

PD’nin aylar önce yazdığı fakat özel hayatın gizliliğine saygıdan ötürü adını vermediği ilişkinin tarafı olan Türk gazeteci Nagehan Alçı, 9 Temmuz’da katıldığı bir YouTube programında Yunanistanlı bir diplomatla ilişki yaşadığını itiraf etti. 

İSTİHBARATÇI DİPLOMATIN İSMİNİ PD AÇIKLADI

Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı ile boşanma sürecine girdiği dönemde tanışıp 1,5 yıldır süren ilişkisini açıklamasının ardından, söz konusu istihbaratçı Yunan konsolosluk görevlisinin ismine de PD ulaştı.

9 Temmuz’da PD’de Gökmen Mert Kural imzasıyla yayınlanan haberde Nagehan Alçı’nın ilişki yaşadığı istihbaratçı Yunanistan konsolosluk görevlisinin ismi Stavros Christodoulidis'ti. 

YUNANİSTAN BAŞKONSOLOSLUĞU’NDAN AÇIKLAMA

Bu gelişmeler üzerine Yunanistanlı istihbarat görevlisi diplomatın durumunu sormak üzere Yunanistan Konsolosluğu ile iletişime geçildi.

Konsolosluk çalışanları, Stavros Christodoulidis'in durumu ile ilgili bilgiyi yazılı olarak mail üzerinden vereceklerini söyledi.

TEMMUZ AYI SONUNDA ATİNA’YA DÖNÜYOR

Gelen yanıtta Yunanistanlı diplomatın Temmuz ayı sonunda ülkesine geri döneceği belirtilerek şunlar yazıyordu:

“Yunanistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu Kamu Diplomasisi Ofisi ile yaptığınız telefon görüşmesine istinaden, İstanbul'da akredite olan diplomatik yetkiliye ilişkin sorunuza cevaben, söz konusu diplomatik yetkilinin yönetmelikler uyarınca İstanbul Başkonsolosluğu'ndaki görev süresini tamamlamakta olduğunu ve yetkili makamlar tarafından aylar önce alınan karar uyarınca Temmuz ayı sonunda Atina'daki Dışişleri Bakanlığı Merkez Servisi'ne döneceğini bildiririz.”

Mustafa Ali AYKOL / Patronlar Dünyası

Petek Dinçöz'den Kıbrıs atağı Dilan Polat ve Sıla Doğu adli kontrol talebi ile hakimliğe sevk edildi Nevra Serezli: "Evlilikte hesaplar ortak olmalı" Bugün herkes İlhan İrem'in 25 yıl önce yazdığı mektubu konuştu Wanda Nara'nın yaptığı paylaşım sosyal medyayı salladı! Yeliz Şar hastanelik oldu